Today

Idag är det en fin dag än en gång. Hoppas det är fint ända tills min födis. Jag minns inte att det  har regnat på en ända födelsedag i mitt liv!

Sissel ska komma hit idag har vi tänkt. Jag vet nu inte riktigt vad vi ska göra men säkert blir det nåt skoj.

Sorry för att jag inte lägger in någo intressanta bilder.. Jag har ingen kamera att använda för tillfället för min kamera har fått sand i sig, mamma har med sin till Sverige och Ellens är sönder...



// Vilma

Oj, oj, oj

Jisses, det var länge sen jag bloggade.

Midsommarn var braa. Den skulle kunnat vara bättre för jag hade ganska långtåkigt. Vi var ju då på mina kusiners sommarsuga. Det var nog helt nice där. Vi for dit på fredag eftermiddag, och kom hem på natten till måndagen.

Emilie kom sen på måndag övernatten till mig och vi hade roligt. Vi drack apelsinjuice, lackade tånaglarna på terassen och annat. Kul hade vi iallafall. Åtminstone jag. :D Idag for hon sen hem klockan ett tiden. Lite över för vi måste titta klart ett gammalt top-model avsnitt. Sen efter att hon for hem så har jag slappat ute i det finfina vädret.

Sen blev jag lite sur på mig själv för jag glömde bort tiden och missade träningarna idag... (n)

På fredag är det ju min födelsedag och jag längtar jätte mycket! Det gör man ju typ alltid... Förutom sen när man inte vill bli äldre mera...


Jag älskar dej Trisse <3

// Vilma

Nagellack

Ellen har varit så bussig och lackat mina naglar idag. Jag tror jag aldrig har haft så här lyckade naglar.



// Vilma

Seg bloggning...

Igår var jag på tävlingar till Esbo. Jag sprang 200m, men jag visste att det inte skulle gå så bra för jaa.. Men jag kom på plats 11. Jag vet inte hur många som var med men jag är stolt över att jag inte iallafall blev sist! Haha.. Vi startade från Shell ca. halv fyra och kom hem ca. halv elva. Sen var jag uppe tills klockan halv ett typ för jag fastnade vid datorn och sen skulle jag ännu äta nåt...
Idag vet inte jag vad jag ska göra. Jag vaknade typ halv ett och sen åt jag vindruvor. Jag ska i duschen och sen ska jag kanske till stan för jag skulle behöva köpa a few things, som t.ex. nagellack, ''vaddtussar'', shampoo och lite mera tror jag... Men jag får se om jag orkar ta mig till stan idag eller inte.
// Vilma <3

Nu är jag i London!!

Jag kanske ska förklara hur det gick till!!

På söndag morgon åkte vi till sverige. Vi var två nätter övernatten hos Fafa. Idag på morgonen så skulle vi få vår överaskning. Fafa körde oss till flygplatsen och jag trodde att vi skulle flyga någonstans inom sverige, men så fick vi höra att vi skulle fara till London!!

Än har jag inte förstått att jag är här!! Jag tror att jag förstår det först imorgon! Haha :D

Här är det i alla fall jätte mycket sol och bara några moln på himlen. Och det är jätte varmt.

Imorgon ska vi sekert till Madame Tussads, och kanske någon mer plats. Och så ska vi vara i vårt jätte stora och sköna hotelrum. Det har:
  • 3 Badrum
  • 2 Sovrum
  • 1 Vardagsrum med två bäddsoffor, i vardagsrummet finns också ett matbord.
  • 1 Litet kök
  • 1 Något rum som man stryker och sånt i
DEt kommer bilder på hotellet senare! Om man vill googla så kan jag säga att det heter "FrasersPlace"

//Emilie

Har köpt...

... ett par hörlurar från teknikmagasinet idag. DE kostade 349.90 kronor! De är jätte bra och har bra bas!! Och de är bekväma!!!
Bild:
/Emilie :P

Sköna Söndag & Gårdagen.

Jag vaknade ca. 12 idag. Men det var skönt att sova länge. Igår var jag ganska länge uppe också för vi har ju gäster. Min pappas bror och hans son som är 17 år gammal. Då kan det lätt bli att man är länge uppe, tycker inte ni det?

Igår bloggade jag inte alls. :O Jaa, men igår var Emilie till mig. Vi hade jätte roligt tycker jag. Först bakade vi muffins som faktiskt lyckades. (Jag är jätte dålig på att baka.) Men det var nog för att min muffinsbakande bästis är så bra på det. :*
Sen gjorde vi nåt, och sen for vi ut och gå, och så hamnade vi i JumboParken. Kul där med. Sen gick vi samma väg hem. Och så kom Shanti för Emilie och Shanti har nåt pågång som jag tror är till min födelsedag som är om två veckor. Dom behövde bild på oss alla tre tillsammans och så. Ja och sen gick vi in och tittade på bilderna och skrattade hur mycket som helst. Sen for dom hem ungefär samtidigt för båda skulle hem ca. 8.





Idag kommer jag säkert inte göra så mycket. Till sportplan ska jag iallafall tror jag för jag måste öva 200m innan tisdag...

// Vilma <3

Sitter i båten!

Nu sitter jag i båten på väg till Sverige. Vi ser på något ganska intressant program som kommer på tvn i hytten! Vi ska vara i Sverige till fredagen, eller vi kommer hem på fredagen. SNart ska jag till TAX FREEN och köpa risen. Risen är en av mina favorit godisar! Jag skamockså köpa spelkort till momi. Jag kommer i alla fall att blogga i sverige tror jag!!! ;)
//Emilie

Kul chatt!

Vad tycker ni??



Kanske lite trögt!!!

/EMILIE :P

Har ätit tortilla hos mommo!

Jepp, hinner inte blogga mer just nu. För att jag ska fara hem!
MEn här är lite bilder:
Lagade båda två själv!!
//EMilie <33

Hemma <3

Kom just hem från sportis, jag har varit och tränat att springa 200m för jag ska springa det i  Vattenfall sen på tisdag. Det kommer knappast gå så bra, men tack Tiia för att du träna mig! : D Haha. Sen hade vi annars också jättekul och i slutet också med Moa. : )

Nu tror jag att jag ska spela sims för jag är så trött. Ni kanske märker det när jag skriver. Jag har faktiskt bara sovit 7 h inatt.


Trisse sover säkert såhär uppe i mitt rum nu. Han har sovit typ hela dagen. Trött kisse. <3

// Vilma <3

Today...

Idag när jag och Shanti vaknade så laga vi oss klara (morgonmål, klä på sig o.s.v.) sen var vi lite på datorn och sen for jag hem, för Emilie skulle komma till mig. Jaa, och sen kom hon då. Sen efter en stund skulle hon till tandläkaren, och nu är hon där. Ha.Ha.Ha. Vad roligt. Men sen efter att hon varit till tandläkaren kommer hon hit igen och då ska vi göra nåt kul. Of Course!



// Vilma <3


Bilder från Sims 3 Leva Livet



// Vilma <3

Shanti Today

Idag ska jag till Shanti. Ungefär klockan 11.30. Vi ska nörda oss med Sims Leva Livet och annat skoj. Jag kommer säkert sätta upp bilder från när jag har spelat senare idag. Jag fotade ganska mycket igår när jag spelade. Det är asgrymt spel ju! Jag har haft problem när jag ska ladda ner saker från exchange (saker som är gratis) på the Sims hemsida, men nu har det funkat lite. : D Jag ska prova ladda ner lite till idag, för det är mycket roligare när man har nerladdade saker. ; )


Detta är en gammal bild från hösten 2010. Jätte söt!

// Vilma <3

10 nu!!



Har 10 nu. Bara 5 kvar tills jag har nått mitt mål!! Heja mig :P

//EMILIE

<33

Fick en mini hårfön av min snälla faster!!



//Emilie

Fick fina presenter av Vilma!

Fick lite av Vilma från grekland!



Ett jättefint fotband!
Och tror de va fejk Ray ban!!

Älskar båda!! Tack Vilma!! <33

//EMilie

Dagens outfit ;)



T-skjorta: Seppälä 12.95 €
Leggings: H&M 12.95€

/Emilie

Har varit och shoppat!



Strandskor: Seppälä 5.95 €
T-skjortor: 12.95 €
Skjorta: Seppälä 9.95 €
Solglasögon: Seppälä 7.95 €

/Emilie :P

Nuu Sims! <3

Emilie hämtade the Sims 3 Leva Livet för en stund sedan. Efter det for jag ut och fotade en stund och nu ska jag prova simset! :D Kommer bli såå kul!









// Vilma <3


Emilie

Hon är en hjältinna. Hon köpte The Sims 3 Leva Livet åt mig från Ekenäs, och sen när hon hämtar det betalar jag tillbaka! Jag har läängtat efter att få det och nu har hon varit shysst igen och fixat det. : ) I <3 You BF!



Puss // Vilma :)


Svar på kommentarer om ''Grekland <3''


Visst kan jag sätta bild på mig om du vill. Men sen måste man ju inte alltid ha bild på sig själv heller.


Irriterande bilder, jag vet.


Det var skönt! :) <3




Vi var i Lefkas/Lefkada. Jag vet inte vad man ska säga men jaa. Vi var där lite utanför staden. Nära Nidri.



// Vilma :)

a rainy day.

Det har varit blött och regnat hela dan. Hoppas det blir bättre väder. Jag ska snart med Shanti och äta till Brasseriet. Vi träffades igår men bara typ en timme och en kvart. Så vi far ut och äta luch idag och sen far jag till henne eller så kommer hon till mig så hittar vi på nåt skoj. :)



// Vilma :)

Grekland <3

Idag eller vad man nu ska säga, inatt ca. 00.30. landade flyget från Grekland.

Det var för bra i Grekland. Jag måst åka dit igen. Vi ska kanske nästa år igen, men kan nog hända att vi inte far, men hoppas!

Jaa, jag vet inte riktigt vad jag ska skriva men jag sätter upp bilder så dom beskriver ju mer än 1000 ord så. :)
Vi var ju då med min mammas systers familj. Alltså mina kusiner och deras mamma och pappa.

Jag orkar inte ladda upp så jättemånga bilder som jag vill visa, men några får duga.













// Vilma :)


Svar på kommentar! :P

Om det senaste " Har spelat sims :P "
Svar: Jepp, beställde det veckan före det kom ut. Men jag fick det två dagar senare än det skulle komma. För att posten var försenad och det var kristihimmelsfärds dag (stavning) på torsdagen. (Skulle komma på Tisdagen!!!) MEn nu har jag det i alla fall. Och det är sjuuukt mycket bättre nu!!
En av mina favorit saker (har sekert hundra) är att man kan ha högsängar!
Klicka på bilden för att komma till Shantis blogg!!
PS: Ska snart laga nya "Vem skriver bilder". Jag har bara skrivit mitt namn den senaste tiden!!
//Emilie :P

Test bild!!

Provade med en test bild! Tycks??



PS: Godnatt -o-


//Emilie :P

Miss U my BFF <33

Saknar Vilma mer än något annat! DEt ända jag tänker på är Vilma. Men hon har det sekert bra i Grekland också. Bara hon har det bra så är det bra. Men inget kan få mig att slute sakna henne <333

Till Vilma om hon ser:

Skicka SMS när du är hemma!!!



Jag kanske bloggar dåligt nu när Vilma är borta! Saknar henne för mycket!

Lite gamla minnen:


År 2004

//EMILIE :)

Svar på kommentarer ;)

Om "Lurar ögat"



Några av de här hittar jag på hemsidor som jag kollar på. Men de andra sökte jag på google på "Lurar ögat" och så kom det upp massor! Hoppas att du hittar! PS: Skriv gärna vem du är ;)

Om "Gör som Vilma"



Tror inte det! Jag kopierade det själv av Vilma, så det är sekert tillåtet att kopiera ;)

Om "Har spelat Sims ;P "



Jag har nästan alla. Jag har:
  • Sims 3
  • Sims 3 Destination världen
  • Sims 3 Drömjobb
  • Sims 3 Gasen i botten
  • Sims 3 Late night
  • Sims 3 Leva livet
Jag ska sekert också köpa "Sims 3 Utomhuslyx"

Hoppas att ni är nöjda med svaren :)

//Emilie :P

Har spelat Sims! :P

Nu har jag fått sims 3 leva livet. så jag har spelat det!!! Det är myyyyyycket bättre!!



En bild från förrgår:



///EMILIE :P

Summer <3

Idag var det sista dagen i skolan och första timmen gjorde vi nästan inget tror jag, och sen följande timme hade vi frågesport och sen for vi och äta. Det var knackorv och potatis sallad. Jag tror inte vi någonsin förut har haft den maträtten. Och sen fick vi också glass. Efter det for alla sexor på picnik till fresbee-golf banan. Det var kul där med. Sen när vi fick sluta cyklade jag hem med Benna(kusinen).

Jag har ännu inte packat. Men efter att jag bloggat klart ska jag börja packa.

Idag har pappa varit och köpt ett par hörlurar till mig. Dom är jättebra!

Sen har mamma köpt en iPad (åt sig själv) och om det finns trådlöst nätverk där som inte kostar kommer jag säkert att blogga i Grekland. Jag åker då i morgon efter avslutningen.









Snart sommarlov!

Jag längtar, längtar, lääängtar!

Snart far min familj och kusin familjen till GREKLAND, Lefkas. Det kommer bli såå bra!

I morgon är det ledig dag från skolan men jag ska på stafetttävlingar med IF Raseborg. Jag behövdes med men annars tror jag inte att jag skulle fara. Men det kommer säkert bli jätte kul. Jag är med i tredje laget för det är där det behövdes en till. Jag har inte varit på några uttagningar eller nåt. Jag har endast varit på en träning men det kan hända att det bara har varit en träning. Men då igår så var den som jag ska växla till borta så vi vet inte alls hur många stegmärken eller nåt. Men det här är ju ändå inte alls lika viktigt som Stafettkarnevalen!

Idag har det varit så-å skönt väder. Varmt och behagligt. Efter skolan var jag med Moona till frissan. Hon kippte upp håret lite och nu är hon ännu sötare än hon var förut. <3


Moona <3 I lustiga huset på Borgbacken.


RSS 2.0