Bilder från heureka!


Min NIKE väska

Johanna läser JULIA

Drottning Johanna

Coolt va?

Någon typ at ansikte!

Johanna på spikmatta!

Här ser ni spikarna

Min tallrik FÖRE...

...och efter!

Johanna äter glass

Min konstiga/roliga boll som jag köpte

Och så köpte jag en penna med olika färger.

Jag cyklar på lina!

Johanna cyklar också på lina med hennes fina stail

Johanna i någon frågesak

Jag i frågesak

Någon typ at matsystem

Undrar om den ska tugga?

Till sist kommer man till det skitiga!

Jag gör något som jag inte vet vad det är ;)

Johanna lagar sin tallrik på en skärm

Jag och janina är en ganska onormal blandning!

Jag och Johanna liknar en clown!

Så här ser johanna det från sim sida!

Min favoritbild kommer senare! Pözz och kramiz!

EMILIE





Monday

Idag har varit helt okej. Jag hade lite huvudvärk på morgonen men det gick om senare. Nu har jag lite, men bara lite huvudvärk. Vi hade musik spec. idag och det var också helt okej. Jag ska sjunga solo på ett ''musik kalas''. :) Snart ska jag göra fisnka läxan... :( Och klockan nio ska jag se på Top Model! :D


Vet inte om jag har färgat svart på rätt människor...

Vilma

Hemma nu!

Har just kommit tillbaka från heureka! Det var jätte kul där. I nästa inlägg sätter jag in bilder!



EMILIE

Godnatt!



EMILIE

Ny design!

Vad tycks?



EMILIE

Twinkle Twinkle Little Star....


Jag bjuder på en god natt låt till er som har svårt att somna <3

Vilma

Sorry!

Ja, för att jag har skrivit så lite på bloggen idag. Jag har inte haft tid. Men nu ska jag skriva lite igen ;)



EMILIE

Gubben i lådan!



Älskar den låten! Har den på min nya skiva och på min iPod!!

EMILIE

Good Night!

Snart ska jag och sova. Jag såg just på Solsidan. De är jätteroligt! Men synd att avsnitten är så korta.. :(





Vilma

Läxor...

Jaa, i morgon är det ju skola så nu är det dags för läxor... :( Jag vill inte! Men jag kan inte ändå göra alla läxor eftersom att jag har glömt mitt finska häfte i skolan.. Hah...




Efter läxorna ska jag i duschen och sen läsa i en bra bok. :)

(slött inlägg?)

Vilma

Hos mommo

Nu är jag hos mommo. Hon kom till oss när vi skulle ut och så gick vi till henne och äta. :) Jag har just ätit äppelkaka. Mums! :) Snart ska vi hem för att Ellen och mamma ska på träningar.

Vilma

God Morgon!

Snart ska jag ut, men först måste man ju blogga lite. I morgon ska man till skolan.. Inte bra. Jag har ingen lust alls. Sportlovet har gått jättesnabbt! Är det nån annan som tycker lika som jag? Kan inte det bli sommarlov nu genast efter sportlovet?! Men då skulle det nog få bli sommar på samma gång... Jag satt inte in några bilder från när jag spelade sims igår för jag blev så trött efter det. Men det var inte så intressanta bilder heller så jag sätter kanske inte in dom.. :) Ha en sista skön sportlovsdag! :*



Vilma

Godnatt = snart!

Jag kan inte skriva godnatt för att jag ska inte sova än. Men snart! Så jag kan skriva att det här blir dagens sista inlägg. Det låter bättre. För jag ska laga mig sov färdig och kanske äta något gott. Så det betyder att jag inte har tid att skriva mer idag. Godnatt på er! (men inte godnatt till mig än) -o-




EMILIE

Ingen skola på måndagen!

Japp, precis som ni läste i rubriken. Eller vi ska till Heureka med alla femmor. Det ska bli sjukt kul. Jag ska sitta me Johanna i bussen! Jag glömde att fråga någon före sportlovet men det glömde jag. Det är tur att facebook finns. Jag frågade via facebook :) Och hon sa "det går sekert bra", bara hon inte blir sjuk! Då kommer jag att vara sur hela resan! Undrar vem Janni ska sitta me om molly är sjuk. Men hoppas att janni kommer på någon bra idé! Det gör hon oftast. Till heureka ska jag ta med min iPod. Vi kommer också att få skolans matpåse som = *Usch*  Det som jag tänker äta rån den är frukten. Jag ärligt talat hatar det andra!




EMILIE

Music time!

Japp! Eller det har det varir´t ganska länge redan. Nu sitter jag och hör på Rihanna-only girl (in the world). Den är sjukt bra. Kommentera gärna om ni vet någon bra låt ;) Till nästa kommer Katy Perry-Firework. Eller den började nu!



Emilie

:)


Filmkväll

För en stund sedan så vi på film. Vi så på Coming to America med Eddie Murphy. Det var en jätte bra film. En sådan som man kan se många gånger igen. Men det ät inte en av mina favorit filmer. Det finns bättre än den filmen! Men den är 90% nära att komma till mina favorit filmer! Jag diggar alla Eddie Murphys filmer som jag har sett. De är jätte funniga. Hoppas jag kan se fler!



Emilie

Har spelat Sims!

Bilder:




EMILIE

Hemma

Har nog varit hemma en stund redan.. Men iallafall. Jag hittade ingen datorväska men en mus till datorn istället. Den är jätteliten och jättebra. Men jag ska kanske om jag hittar någon dag köpa ett nytt musunderlad för mitt är inte så bra längre... Jag ska ska kanske spela lite sims idag. Och så ska jag byta påslakan för jag fick en dyna från Indiska men mina lakan passar inte till den. :)


Min minimus. :)


Mitt och Ellens hotellrum. :)


Elvira i bilen med sina nya hörlurar. :)

Vilma

Nu till café!

Japp, nu ska jag gå till café. Jag tänker sekert som vanligt äta en örfil. De är godast. Men jman kan alltid se om det finns något annat! Och så måste man dricka något till. Men nu har ajg inte tid att skriva!!!


Den här ser mumsig ut!

EMILIE

Godmorgon!

Godmorgon på er! Idag ska det bli en lugn dag!

Mina planer ser ut ungefär så här idag:
  • Gå till stan
  • Komma hem
  • Spela sims
  • Äta pappas mat
  • Äta pappas vofflor (*För  mumsigt*)
  • Se på film
Det är så mina planer kanske ser ut idag. Jag väntar mest på vofflorna! Hoppas att pappa lagar chokladsås till vofflorna. Det är såå gott!



Emilie

På hotellrummet

Nu sitter jag här på hotellrummet som ni ser i rubriken. :) Vi har just varit och ätit morgonmål. Jag sov inte så gott inatt fast jag trodde jag skulle göra det... Dynan var obekväm. :/ Idag ska vi gå lite på stan och sånt. Jag ska se om jag hittar en minimus till datorn och en fin datorväska. :)



Vilma

Godnatt!

Japp, nu först är det dags för mig att gå och sova. Det tog en liten tid men vem bryr sig! Jag går och sova när jag vill. Jag skulle få vara uppe längre men jag måste ha energi till imorgon.




EMILIE

Gosupermodel!

Jag kan erkänna en sak. Jag är med på gosupermodel. Det är inte något hemskt men i alla fall. Om ni är med och inte är min vän så fråga gärna! Modellnamn: Musen_XD. Jag vill inte ta bort min modell för att jag har varit med så länge!!!

Jag ser ut så här:



Emilie

ÅÅÅÅHHH!

Jag blev kär i ett par urgulliga byxor!!

De här :



Älskar såna byxor!

Tips: De finns i Lindex

Emilie

Outfit!

Detta skulle bli en snygg outfit enligt mig:










Tips:
Ni hittar allt detta på H&M hemsidan! (Shop online)

EMILIE

Har spelat Sims!

Aa, men det tog några timmar. Jag spelade i hel 3 timmar och lite till! Men mitt rekord är 7 timmar. Men när jag spelade så läng så var jag sjuk. Man kan säga att jag började spela sims en dag och slutade en annan. Det låter som om jag har spelat sims i ett dygn om man säger så. Men då ska jag inte säga så! Nu är det ganska sent och jag och Twix är det ända som går omkring i huset. Och Vips skuttar omkring i sim bur! Jag tycker att bur låter så litet. Jag skulle villa säga koja istället. Men det har inte så stor skillnad. Men nu ska jag börja gå och sova, för att jag ska inte var uppe hur länge som helst när jag är förkyld. I natt när jag sov hos vilma så pickade jag henne på natten och frågade om vi kunde gå och dricka (för att jag bara hostade) och då satt hon upp sig i sin säng och sa: Jopp, kom så går vi. Hon var som om hon inte skulle ha sovit alls. Som om hon var vaken och väntade på att jag skulle fråga. Men sen när vi vaar framme vid vattenkranen så började vi dricka (sorry för mina detaljer, men jag gillar att skriva mycket) vattnet smakade som om jag inte hade druckigt något på hundra år. (okej, jag överdriver lite, men det smakade underbart.) Sedan gick vi tillbaka till våra sängar och somnade. Men jag hostade lite efter det också men inte lika mycket! Så sådan var vår natt. Nu är jag så pigg så att det känns som m jag skulle kunna vara vaken hela natten. Men det tänker jag inte ens försöka igen. För det gjorde jag på nattskolan och när jag kom hem somnade jag nästan vid matbordet. Det här inlägget blev jätte långt. Men det gör inget.

PS till Shanti: Du skriver jätte ofta Vilam i stället för Vilma! Det gör inget men det ser lite kul ut ;)

Bilder från sims:






EMILIE

Ska nu spela Sims!

Japp! Sätter in bilder efter det ;)



EMILIE

Ny header!

Japp! Vi böt den redan hos Vilma men jag ville skriva om det nu! Men vad tycks?



EMILIE



Popcorn!

Japp, sitter och äter supergoda pocorn! Vi har lite gäster också! Hundarna sitter här under bordet med mig. (de äter också popcorn!) Twix blev inlåst i brasrummet, för att Tilda ville leka med honom. Inte bra :/ Men nu är allt bra igen!! Nu kom det choklad på bordet. *MuMs*  Snart ska jag se på Let´s Dance! Men det är en timme kvar till det! Nu är Vilma i Åbo. Hoppas att hon har det kul där. Men hon har det kul nästan alltid.


sorry för en dålig bild. Jag tog den men min webcam! ;(

Emilie

Gó Kväll!

Nu har jag just kommit upp från restaurangen. Jag åt Lövbiff med franskisar, eller för er som bor i Sverige heter de väll typ Pommes Frites eller nåt sånt. Det var helt okej. Jag ville ha plättar till efterrätt men så var det slut! :( Ellen och Elvira tog glass istället men det ville inte jag ha.
Det är jättemysigt här och jag tror jag kommer sova jättegott här. Jag sover oftast gott på hotell. :)


Jag längtar efter Trisse... <3

Vilma

100 inlägg!

Vi har skrivit 100 inlägg! Eller det här blir det 101 inlägget.



Vilma & Emilie <3

God Morgon från oss båda!

Nu har vi stigit upp. Vi ska snart och äta morgonmål. Vi har båda varit vakna en stund men som vi alltid gör så stiger vi upp mycket senare... :) Inkheart var jättebra! (Tycker Vilma)




Vilma & Mi <3

Tjejkväll!

Nu är jag hos Vilma. Vi har just spelat sims. Jag har spelat på Vilmas dator och hon har spelat på min. Snart ska vi se på Inkheart. Jag och Vilma kommer att skriva ganska samma sak.

Sims:



EMILIE

Simsat

Nu har vi spelat Sims. Jag spelade på Mis dator och hon på min. :) Nu bloggar jag på henner för att jag ska kunna lägga in en bild från mitt spelande. Jag fotade bara en bild.. Jag spelade inte så länge. Snart ska vi se på Inkheart. :D Jag har inte sett den. Förra gången så skulle vi se på den men Mi hade glömt fjärrisen. :O



Vilma

Home

Kom just hem och ska snart och bädda åt Mi som kommer snart. :) Maten var god och jag åt det som jag alltid brukar äta där. Stekt lax. :) Efter det var vi lite på stan och jag fick Björn Borg boxers och så köpte jag en bok. Jag har inte läst någon Twilight bok förr, men nu ska jag läsa en eftersom att alla tycker så mycket om dom. :)


Förlåt för inte så bra bilder, men det hände en olycka med mammas kamera som jag brukar fota med annars... :'(

Vilma

Godmorgon!

Nu sitter jag hemma och är hundvakt till de två sötnosarna Indy och Tilda. Twix är instängd för att han ska inte bli nervös, och Linus sover i min säng! Så allt är lungt. Men Indy vill hela tiden sitta i min famn. Och det är inte så lätt att blogga då! Nu chattar jag med Vilma på msn. Jag ska idag till vilma övernatt!



Emilie <3

Lunch

Nu ska jag strax iväg till Brasseriet med Mamma, Ellen och Elvira. :)


Jag Idag, Jag vet jättedålig bild men jag har lite brottom :)

Vilma

Mina sötnosar!

Dagens bilder på sötnosarna Linus, Twix och Vips:







EMILIE

Happy niin!

Japp, nu e Vips happyniin. Det betyder att han har städad bur. Men de var en stund sedan jag städade den!

Före:




Efter:




EMILIE

Dagens planer!

Dagen för mig ser ut så här ugefär:
  • Stiga upp ur sängen
  • Städa mitt rum
  • Städa åt Vips
  • Äta pappas mat (*MuMs*)
  • Kanske spela sims
  • Sova
Och kanske om jag hittar på något annat!

Emilie

Godmorgon!

Det är skönt att vara hemma och sova i egen säng.
Borta bra men hemma bäst.
Ungefär så! Men jag ville vara längre u sverige. Det är så kul där! Men nu är man hemma igen och det är också kul.

Den här veckan ska jag till vilma någon dag. Om inte någon blir sjuk. Men det ska vi inte bli.



Emilie

Framme

Ja, jag har nog varit framme ganska länge men jag har inte tagit fram datorn. Men nu hade jag inget annat att göra.. :)  Jag sätter säkert in bilder när jag kommer hem för jag glömde sladden som man laddar upp bilder hemma.

Vilma

Oops !

Nu glömde jag att skriva att ''I bilen'' inlägget var av mig Vilma. :X

Vilma

I bilen

Nu sitter jag i bilen påväg till Helsingfors. :) Jag lyssnar på musik och har det ganska bra. Min dator skulle kunna få vara lite mindre när man ska ha med den någonstans. :O


Godnatt!

Har just spelat sims.

Bilder:





Godnatt på er alla!



EMILIE

Hemma från sverige!

Nu har man då kommit hem från sverige. Vi har små shoppat lite. Bara ett par skor till mig. Men jag köpte också lite under resan.

Bilder:







Det som jag köpte:

  • Risen
  • Haribo
  • Tidning
  • CD skiva
Andra bilder:

Spelar på iPad.


Orkade inte vända bilden.


Vad ser det här ut som?


Fundera på det! Jag skriver svar i nästa inlägg!

EMILIE

Mys Kväll

Jag for aldrig ut... :/ Nu sitter jag med Ellen framför teven och myser.. :)


Han skulle kankse hällre viljat vara en prins... <3

Vilma

Ut

Ja, jag tänkte göra ett snabbt inlägg nu. Jag ska fara ut. Jag kankse fotar lite och så. Om jag fotar lägger jag säkert in bilder på bloggen. :)


Jag höll på att få tårar idag för att jag älskar så mycket Trisse <3

Vilma <3

Today

Idag... Jag har varit lite ute och haft ganska tråkigt... Nu ska jag spela sims igen. :) Jag bloggar säkert mer senare.



Vilma <3

Idag till båten!

Idag ska man till båten igen. den här gången blir det en nattbåt. Men det är också kul. Jag kommer inte att blogga på båten så mycket för att det finns inget nät i båten. Snart ska jag ska jag ut och sekert köpa något. Jag sk köpa en CD om jag hittar den som jag vill ha. Men nu ska jag sluta skriva så att jag blir klar i tid!


Lite konstig bild, men det var någon ;)

EMILIE

Hihi :D

Sorry för rubriken men jag visste inte var jag skulle skriva.

Har just kommit tillbaka från något centrum. Vi var bara där snabbt. Men jag köpte Julia stars, love stories. Den är jätte bra. Nu chattar jag med vilma. Hon hade skrivit något till mig då när jag spelade sims. Men det såg jag inte! Nu sitter Döpö (han vill vara anonym)här och är irriterande.

EMILIE

Good Morning

Jag vaknade av att Trisse kom och ville sova med mig ungefär halv tio. Sen har jag läst lite i Bortförd sen dess och det ska jag fortsätta göra efter att jag har skrivit inlägget. :) Men jag ska också skriva ett ilägg på min och Shantis blogg. Jag ska försöka blogga lika mycket på båda. I dag ska jag inte göra nåt speciellt för jag är ganska slut... Shanti undrade om jag kunde komma med till simhallen med det är jag nog för trött för.. :) 


Trisse igår :P

Vilma <3

I sverige nu!

Snart ska jag och äta. Så det här inlägget blir inte så långt. Men det är något! Igår var vi och äta  till en restaurang som hade jätte god mat. Jag åt upp en hel godis påse med Haribo godisar. Jag har ännu en påse kvar med Risen som det heter. Det är en av mina favoritgodisar. De finns att köpa i en vanlig mataffär men de som man köper på båten är tusen gånger större.



Spelade sims i båten:



EMILIE

Dags att gå och sova...

Nu ska jag snart gå och sova. Jag börjar jäspa lite. :) Jag borde gå och sova tidigare än det här för annars vaknar jag så sent varje morgon och det är inte så kul att sova till 11, 12 tiden varje morgon för då får jag huvudvärk...

Jag hade kul med Moona, men vi hade som vanligt gasnka svårt att bestämma vad vi skulle göra. Vi spelade lite sims men inte alls så mycket och så var vi med Trisse och så hade vi lite ''karaokeparty''. :P


Sorry för dålig kvalité, men jag har min ''lilla kamera''. Som jag
äntligen har laddat. :)



Vilma <3

Moona

Godmorgon! Idag kommer Moona hit och jag hoppas att det blir kul, men det blir det ju oftast. Jag har lite brottom för jag vaknade just och hon kommer snart! Jag kanske bloggar när hon är här ännu. ;)



VILMA <3

Godmorgon!

Sitter i tåget nu på väg till hamnen. Jag kan säga att jag är på väg till sverige. Jag har inte haft tid att blogga för att jag har packat och annat. Men nu har jag tid igen.



EMILIE

GodNatt!



Vilma <3

Tjohejj!

Shanti for hem för en stund sen. Vi hade jättekul, jag hann inte blogga här men jag bloggade på min och Shantis blogg när ändå hon var här. ;)

I morgon kommer Moona kankse övernatten, vi har funderat jättelänge på en myskväll, men vi har inte haft en... Men i morgon kanske då för sen på tisdagen far hon till Sverige. Nån gång måste det ju bli av.

Nu ska jag kanske spela lite sims och jag lägger in bilder sen om jag spelar eller inte. :)



Puss o. Hej från VILMA




Godnatt!



EMILIE

Sorry!

Idag var det inte många inlägg ;(( Men imorgon kanske det blir fler.

Bilder fårn när jag och janni spelade sims:





Bilder från när jag spelade sims ensam:




EMILIE <3

Torsdag

Idag hade vi innegymppa. Vi hade ''Powerball'' och ''Gorilla''. Idag far Jenni till Thailand och jag fick inte komma med i kappsäcken... :P Hon ska vara borta två veckor, men hoppas det går fort när det är sportlov och så.. :) I morgon har jag Engelskaprov, och jag hoppas att det är lätt. Jag ska öva mycket fast engelska inte är så svårt, men då kan man ju istället öva mer så att man kanske kan få 10, men det tror jag inte att jag får... Jag måste också laga klart min Mona Lisa bild tills i morgon. Det är jättesvårt att rita Mona Lisa! :( Vi får vitsord för dom. Men nu ska jag rita näsan lite lägre ner på bilden. :)



Vilma

Godmorgon!

Idag har jag lite brottom. Jag vill inte komma försent till skolan. Så nu har jag inte tid att skriva.



EMILIE

Godnatt!



EMILIE

Haha

Testade en grej som Shanti provade, om ni vill se hennes kolla här --> http://www.no-music-no-life.devote.se/.
Ni kan kolla min där också för jag måste kolla lite för jag får inte riktigt min video hit... :P

Vilma


Spelat Sims

Vi spelade sims som vi redan skrev. Mi for hem för ungefär 45 minuter sedan. Nu sätter jag in lite bilder. Vi lagade lite konstiga typer i vårt spel... :)






Vilma Men vi spelade ju båda två :)

Är hos vilma!

Nu är vi hos vilma. Vi sitter och hör på Jessie J. Den är jätte bra.  Nu ska vi spela sims så vi skriver efter det. Bye bye!





EMILIE & VILMA

Godmorgon!

Ja, nu är det morgon igen. Idag vaknade jag väldigt tidigt. Men det gör inget. Idag ska jag inte ha något prov. Inte ett ända prov före sportlovet! Men hälften av oss har engelska prov imorgon. Jag önskar lycka till åt alla som snart ska ha ett prov!

Mitt schema idag:

9.00-10.00 Finska
10.00-11.00 Matematik
11.00-12.00 Fysik och kemi (tjejtimme)
12.00-13.00 Modersmål (tjejtimme)
13.00-14.00 Gymnastik
14.00-15.00 Gymnastik

Nu ska jag förklara vad en "tjejtimme" betyder. Vi är ganska många i vår klass, hela 25 persomer. 10 pojkar och 15 flickor. Så vår lärare har delat upp oss i flick och pojk grupp. Medan vi har det som det står "tjejtimme" efter, så har pojkarna slöjd. Och på fredagen när vi har handarbete (som jag har) och slöjd så har pojkarna fysik och kemi och modersmål. Hoppas ni förstod vad jag förklarade :)


Mina morgonbilder kan vara lite enformiga, men tänk inte på det!

EMILIE

Övar på finska!

Nu sitter jag och övar på finska. Det är inte så lätt. Men nu ska jag inte skriva på en stund för att jag övar.




EMILIE

Svar på kommentar

Det var en som undrade vad vi har för modersmål. Och jag kan säga att vi bor i finland. Vi har svenska som modersmål. Vi har inte så lätt med finskan.

//EMILIE

Sorry!

Jag glömde att skriva att iPad inlägget var av mig. Men när jag skrev på en iPad så var allt lite annat. Men nu vet ni det ;))

EMILIE

Sitter och myser!

Japp, nu sitter jag och myser framför TVn. Som ni kanske har läst i mitt förra inlägg så ser ja på 2 ½ men. Det är ett bra program. Nu är det paus. Men det bryr jag mig inte om. För i pausen kan jag blogga! Och det är kul. Men jag bloggar ibland också när ett program håller på. Men ibland blir man trött på programmet och vill göra något annat. //EMILIE

Ipad

Nu sitter jag och skriver på pappas iPad. Den är ganska rolig. Jag gjorde ett annat inlägg men det försvann. Det var jätte långt. Men jag kan skriva lite påbygg på datorn. Det är ganska trögt att skriva på den här. Eller det är svårt. Nu sitter jag och ser på 2 1/2 men. Men det är ett gammalt avsnitt. Jag ska snart skriva mer.

Tuesday

Idag vaknade jag halv åtta, vilket som är tidigt för mig. Vanligtvis brukar jag vakna sådär typ åtta. :) Sen fnittra jag nästan hela morgonen. :P Usch, så det var kallt idag... När jag kom hem läste jag i min bok och så somnade jag. Sen åt jag och nu sitter jag här. :) Jag har bara modersmål läxa. Jag ska kunna Objekt, Subjekt och Pronomen grejs. :)


Emilie :)

Vilma

Godmorgon!

Godmorgon på er! Jag har just vaknat, vilket betyder att jag än är jätte trött. Men man orkar alltid blogga. Jag har alltid datorn på min/mitt pall/bord. Det är en vit kub som man kan sitta och ha saker på. Idag är det religionsprov. Och det diggar jag inte alls! Det är sjukt tråkigt med religion. Usch. men jag bryr mig inte om jag får något lite sämre.



EMILIE

Godnatt!



EMILIE

Ser på top model!

Jepp, sitter i soffan och ser på Top model 15.



EMILIE

Snart Tutta <3



Vilma

Monday...

Den här dagen har varit några procent bra. Eller inte vet jag vad den har varit, inte super iallafall. Morgonen var väll helt vanlig förutom att den var speciellt kall... Mina näsborrar frös nästan fast... Sen fick vi se våra matte-prov, jag fick 8+, om jag kommer ihåg rätt. :) Snart ska jag läsa i min bok. Jag läste inte på nära slut den igår. :( Men jag blir ju inte ledsen för det för den är ju den bästa boken jag har läst! :D


Trisses gulliga tassar... <3 Tassar låter så gulligt!

Vilma

Provade lite smink!



EMILIE

Vinterblider!










EMILIE

Hemma!

Äntligen hemma efter en lång skoladag. Men den var ganska bra. Först hade vi tråkig matematik. Efter det hade vi två timmar spel med väneleverna. Och efter det hade vi helt okej engelska. Och till sist två timmar bildkonst och munkar, *MUMS* . Och nu är jag hemma. Men det har varit sjukt kallt ute. I början av dagen var det så kallt att jag fick näsblod, *usch* . Men nu är det bara -13. Vaför kan det inte vara +30, sol och en dag på stranden. Varför varar vintern så länge?  Men det är kul att fota fina vinter bilder.



EMILIE

Dagens outfit...




Frisyr: två tofsar på sidorna och en till sidan uppe på huvudet.

T-skjorta: I love New york. Seppälä
Inne jacka: Grå med typ nitar. Seppälä
Byxor: Jeggings. H&M

EMILIE

Have a nice day!

Om man skulle förkorta Have a nice day så skulle det bli HAND.



EMILIE

Godmorgon!

Godmorgon på er.  Idag ska jag till skolan som är usch. Men det blit en lite klokare dag för att vi ska spela spel. Men jag får spela mindre för att jag ska till tandläkaren. Idag ska jag öva på religions prov. Det är också usch! Men det kanske finns lite tid att spela sims ;)) .



EMILIE

Filmtips...

... Wild Child. En film som man inte kan ogilla.



... Inkheart. Helt enkelt en bra film.



... Percy Jackson the olympias Lightning Theif. Spännande film.


EMILIE

Läxor

Nu ska jag göra läxor. Jag har flyttat mig till Ellens rum för att här är mycket mysigare. :)





Vilma


PANIIIIIK!

Japp det är panik. Jag har inget att ta på mig. Eller jag hittar inget!




EMILIE

Låtar

Price tag- Jessie J

Born this way-Lady GaGa


Spotlight- Jennifer Hudson

When you´re gone- Arvil Lavinge

Lite bra låtar som jag diggar!

//EMILIE

Läser...

... världens bästa bok. Jag fick den i GIRL:IT. Världens bästa klubb. Boken heter Bortförd.




/EMILIE

Godmorgon!

Godmorgon på alla!




EMILIE

Gó Morron!

Jag vaknade typ lite över tio. Jag vaknade nog många gånger tidigare och skulle stiga upp men jag somnade om och om. Nu har jag ätit lite morgonmål och fotat lite morgonbilder. Snart ska jag ut med Ellen. :)





Vilma

Godnatt!



EMILIE

Behöver nya hörlurar!

Aa, mina gamla är sönder! Och nu vill jag ha några bekväna snygga och söta. De som är på bilden är ett exempel:



//EMILIE

20 inlägg!

Jag och Vilma har skrivit 17 inlägg idag. Och vi ska försöka med 20 minst. Det ska fungera. Jag tänker göra massor av inlägg än. Eller kanske tre om man ränkar med det här.

Jag och VIlma har haft kontakt nästan hela kvällen via msn. Det diggar jag. Vi har typ spelat sims tillsammans men på olika datorer. Och på olika platser.

Nu sitter jag och ser på dreamgirls med mamma. Den är jätte bra. Fast jag har bara sett början. Jag bandade den så att jag kan se den fler gånger.



//EMILIE

Gó Kväll...

... på er allihop! :) Jag lyssnar på Who´s that chick med David Guetta feat Rihanna. Jag blir så glad av den! Jag och Mi kommer att ha 20 inlägg idag! Undrar om vi kommer på listan... Kanke kanske inte jag vet inte eftersom att jag aldrig har varit på listan. :)


En huppari jag fick igår...


Linne från H&M


Linne från H&M

Vilma

Bilder från några timmar...

... med Emilia. Hon var hos mig idag några timmar. Vi hade jätte kul. Vi fotade och ritade knasiga bilder!





EMILIE

Hej Hej :)

Jag visste inte vad jag skulle lägga för rubrik men den där är väll bra?
Jag årkar inte se på Melodifestivalen idag för hittils har det inte varit nå bra. :(
Jag fick en mascara idag från Seppälä och jag provade den men den är inte så bra. :(





Vilma

I love MER

MER är världens bästa dryck. Jag älskar MER.

Om du inte har provat så prova!



EMILIE

Ser på Melodifestivalen

Som ni just läste så ser jag på melodifestivalen. Av de som har varit redan idag så tycker jag bäst om Brolle. Babsan sjöng falskt och Hon andra var inte så bra. Hoppas att nästa är bra. Men nu ska jag se lite igen!



//EMILIE

Sims Bilder



Jag hann inte spela så länge p.g.a. Melodifestivalen som kommer på tv! :)

Vilma

Har spelat Sims!

Nu har jag spelat sims klart för idag. Jag spelade samtidigt som vilma. Vi hade träff på msn tio före nio. Men jag sparade och avslutade den tiden. Så det tog en tid innan jag var på plats. Men vi hittade varandra till slut. Vilma ska också laga ett inlägg. Hon ska också sätta in bilder. Jag hade inte tid att spela så mycket så men jag fotade ändå. Det hände inte så mycket när jag spelade. Jag möblerade legeneten, skaffade vänner och en pojkvän. Han var helt okej snygg men han hade världens fulaste skor. Usch! De irriterde mig. Och när jag skulle fota när de blev ihop så var det en annan typ som gungade in i bilden. störande.







EMILIE

Bilder









EMILIE

Dagens outfit


Sorry, lite suddig...

Ljusblå tröja - Mangum
Jeggings - H&M
Tofflor - Accesories

Frisyr: Tofs mitt på huvudet

EMILIE

Bra

Nu är det bra. :D Jag har lagat jordgubbsshake och nu ska jag spela sims. :)




Sorry för slarviga bilder. :(

Vilma

Alla barnen...

... hade facebook, förutom siv, hon hade ett liv.
... tittade in i ugnen, förutom rut, hon tittade ut.
... åkte till USA, förutom janet, hon missade planet.
... gråter av skräck, förutom lisa, hon föll av lutande tornet i pisa.
... la näsan i blöt, förutom hanna, hon la sin panna.



EMILIE

Sims!

Jag ska kankse spela Sims 3 Kvällsnöjen ikväll. :P



Vilma

Kollar på nätet!

Japp, jag söker en jacka till nästa år. Kanske skulle jag andvända den lite det här året också. Och jag har hittat en snygg. Eller jag diggar den. Och det räcker. Jag kan lägga ut en bild på den. Men det är inte sekert att jag ska köpa den!



EMILIE

Hemma

Nu är jag hemma. Okej jag har varit det ganska länge nu. I Ekenäs var det ganska kul. Det gick bra att vara med mamma och hålla en träning för småpojkar. Det var bara pojkar där. Fyra stycken. Dom gick i förskolan, ettan och kanske också tvåan. Jag och Ellen gjorde en bana med olika stationer som dom kunde träna på. Sen for vi till Lindex och köpte lite underkläder, sen på café och sen till Gigantti och Seppälä. Där köpte jag inget. Jag vill spara mina pengar. :) Men när jag läste mitt horoskop stod det att det är en månad som jag ska spendera mina pengar. :P Fast det läste jag först när jag kom hem.
Nu har jag varit lite i syskonstrid med Elvira om en pytte-sak.



Vilma

We two!

Vi har varit vänner jätte länge med vilma. Vi träffades i dagis. Jag var tre år och vilma var fyra. Jag tackar mig själv för att vilma såg mig skrika första gången hon såg mig.

Ungefär så här gick det till:

Jag hade gått i samma dagis något år. Vilma kom ny till min grupp i dagiset. Jag satt och skrek för att jag inte ville ha gröt. Jag tog såklart all uppmärksamhet och Vilma såg mig. Efter det började vi leka och ha jätte kul. Och sedan var vi bästa vänner (forever, men det visste vi inte då)


Vilma till vänster och jag till höger!

//EMILIE

Morgon!

Nu sitter jag i köket. Jag ska just äta. Jag hade för ungefär en timme sedan video call med Janina. Men efter det skulle hon på handboll. Jag kunde inte fara på handboll gör att jag hade huvudvärk och ont i knä. Men nu har jag inte huvudvärk mer. Eller bara lite,lite.

Det snöar ute. Jag tycker att det finns för mycket snö. Snälla snö, sluta falla. Snälla sol, börja skina! Det är så jag vill at det ska vara. På facebook är jag med i en grupp som heter Sänk snön till afrika.



//EMILIE

Ekenäs

Klockan nio ska jag till Ekenäs med mamma, Ellen och jag, som jag tror att jag redan har skrivit. :) Jag o. Ellen ska hjälpa mamma när hon ska hålla träningar för barn. Sen ska vi fara på café. Och sen kanske på stan och köpa något kläder. Jag fick H&M paket igår. Jag sätter säkert in bilder idag, men det är bara kanske.
Söta Musen när hon var liten <3
Vilma

Godmorgon!

Usch! Jag vaknade idag av att Vips var lekfull och skuttade omkring och lite annat i buren. Linus kom in i mitt rum och sa:

MJAAAAOOOOOO!

för att Linus var hungrig. Efter det skulle jag stänga dörren men det gick inte. Mitt rum är såå stökigt att det inte gick. Så jag placerade ett plastlock vid dörren. Och om några minuter ige så har Linus tadit sig förbi och kommer in och skriker. Efter det så stängde jag dörren lite till och så börjar Linus skrika utanför. Och så började han att skrapa på dörren. Vilken morgon! Och nu är jag trött och har nästan lite huvudvärk.



//EMILIE

Fredags Myys ! <3

Nu sitter jag i matsalen och mamma, pappa och Ellen ser på Skavlan, jag ser lite också, men man kan ju inte se på datorn och tv:n på samma gång! :P Jaa, men jag har lite fredags myys! <3



Vilma

Godnatt!



//EMILIE

Let´s Dance

Nu ser jag på Let´s dance. Jag hejar på Alexander Rybak. Han är jätte bra. Idag ger alla domarna jätte höga poäng. Annars ger de typ två till fyra. Och nu åtta till tio. Men det är bara bra.



//EMILIE

I love music!

Sitter och lyssnar på Christina Agiulera- Hurt. Den är sjukt bra. Undrar vad jag ska lyssna på till nästa? Det får jag se när låten har tagit slut. Jag har hört att det har kommit ut en ny Lady GaGa sång. Jag har inte hittat den på youtube än. Men den kommer sekert snart. Nu lysssnar jag på Bruno Mars- Just the way you are. Jag tycker att Bruno Mars är ganska söt *.* Och han sjunger sjukt bra.



//EMILIE

Emilie ska köpa ny telefon!

Ja, ni såg rätt. Jag ska köpa ny telefon. Och inte vilken som helst, en Xperia X10 Mini. Jag diggar dem sjukt mycket. Jag har kollat på massor av olika. Jag vill ha en smartphone. Och sen är det lite extra på en Xperia också.



//EMILIE

Oj oj!

Igår startade vi den här bloggen och vi hade 14 läsare och 84 sidvisningar. Oj oj, på första dagen. Hoppas de ökar! Så följ gärna med den här bloggen!



EMILIE

Äntligen hemma!

Nu har jag äntligen kommit hem. Jag har gjort något hela dagen så jag har inte haft tid att blogga.

Efter skolan gick jag med janina och köpa present till Nicolina. Efter det gick vi hem till mig. Vi lagade kort och packade in våra presenter. Efter det var klockan nästan fyra (då vi skulle till Nicolina) och jag hade inte bestämt vad jag skulle ha på mig. Men det blev en lätt outfit! En puffskjorta, svart typ väst, svarta glänsande byxor och en svans rakt upp på huvudet. Vi var och bowlade med Nicolina. Jag sköt två strike och tre spare. Så det gick ganska bra. Inte för att skryta men jag vann. Det är ingen tävling men det är kul att få höga poäng.

Snart ska jag se på Let´s dance. Det har redan börjat men ändå.



EMILIE

Gott På Fredag Kväll

Nu sitter jag och dricker jordgubbssmoothie med Shanti-Panti! :) Ellen har lagat åt oss, och snart ska vi se på The Ana Gina Show. :D







// Vilma

Shanti Här!

Nu är Shanti här och vi lyssnar på hennes Spotifylisa. Jag har ingen de blev nåt fel när jag skulle göra en. I morron ska jag, mamma och Ellen kanse på stan till Ekenäs för mamma ska hålla träningar för småbarn så ska jag och Ellen kanske hjälpa till. :)




// Vilma

Godnatt!




EMILIE

Bloggar

Blogglänkar:

Kingme
tre systrarna i jeans
Niceig
No music no life


EMILIE

Vilma <3

Love you my BFF! Vilma förtjänar det bästa.

B-best
F-friends
F-forever



EMILIE

Mina hungriga sötnosar!

Mina små hungriga sötnosar är Linus och Twix. De är alltid med om man äter något. Och för en liten stund sedan så satt André och åt korv på golvet. Och gissa vad som hände då...

... jo, katterna kom springande och ville ha korv av André!



EMILIE

Klar...

med Vips bur. Jag menar att jag har städat buren åt Vips. När jag städade buren så hittade jag en lerklump. Den var jätte stor och hård. Men nu är Vips happynin (uttalas: häppynin) . Så säger jag alltid när Vips har gott om mat och städad bur. Famo frågar alltid om Vips är happynin. Oftast svarar jag halft.





EMILIE

Ser på sveriges värsta bilförare.

Ser på det galna programmet sveriges värsta bilförare. De är helt crazyga typer där. De kan inte alls köra! Jag tycker om en som är rädd för grodor. Hon är rolig. Hon blev veckans värsta bilförare förra veckan.



EMILIE

Lugnt och skönt!

Sitter hemma och hör på radio. Jag ska just skriva brev till Vilma (Jag och Vilma är brevvänner och bästa vänner) . Det var Vilma som började skriva brev, och efter det så har vi skrivit tillbaka till det senaste bravet.

Imorgon är det Fredag. Jag väntar alltid på fredagarna. De är så funniga. Vi är i skolan bara fyra timmar, 9-13. Och vi har nästan bara bra timmar. Föst modersmål (modda) , matematik (matte) och efter det två timmar handarbete. Då ska jag fortsätta med min Lisa. De heter egentligen Samuli Pelle. Men min är en flicka. Det ser man på kroppsformen! Haha! När den är klar så ska jag ta ett foto på den. Men det kommer att ta några veckor än. Vilma har också en Samuli Pelle. Men när jag sist var hos vilma så lagade vi om den till Lisa. Vi lagade kroppsformen på den lite kvinnligare. Den ser jätte funny ut. Efter skolan på fredagen så ska jag på bowling party. Det är för att Nicolina har fyllt år. Det ska bli jätte kul. Har väntat på det hela veckan.

Idag var det egenligen pulkadag med scouterna. Men jag orkade inte fara. Jag hade lite början till huvudvärk på dagen. Efter skolan var vi med vilma till affären och köpte lite gott (inget godis) .

Knasiga mamma som inte vet vad BFF betyder. Så hamnar jag säga att det betyder best friends forever. Så måste jag också att det är en traditionell sak, som hela världen vet.



Emilie

Mitt första inlägg

Det här är mitt första inlägg. :) Jag håller på att laga pärmen på min Madagaskarbok som ska vara klar i morgon. Sen måste jag öva på historiaprovet som jag har i morgon. :( Jag har ännu inte övet nåt alls. Men nu måste jag fortsätta på boken annars får jag sitta uppe hela natten...






Mina Odd Molly spelkort jag fick av Mamsen.

Vilma


Bloggen fungerar!

Äntligen har vi en fungerande blogg. Vi provade med en men på den gjorde vi massor av fel. Men den här bloggen fungerar.

Jag har just ätit gröt. Typ tomtegröt! Haha, ordet tomtegröt låter jätte funnyt. Momi lagade åt oss när mamma var borta. Den var jätte nami.

Nu när jag har två bloggar så kommer jag sekert att skriva på båda men en dag kanske jag skriver mer på den ena än på den andra. Men jag tänker ändå inte sluta blogga på en.

Hoppas att ni diggar headern. Den är designad av Vilma. Vi har också en som är designad av mig men vi ville ha vilmas först. När vi blir trött på vilmas så byter vi til min. Jag skulle också laga en bakgrund till bloggen men det fungerade inte. Men jag ska försöka på nytt en annan gång.




Emilie


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0