FRIDAY!

Yaaaah! Äntligen fredag!

Kom för en liten stund sedan hem. Dagen har varit ytterst slö! Dubbeltimme i moddan sista timmarna, slött!
Kvällens planer blir chill. Kankse tar och nördar sims eller ser på någon film eller serie!
På tal om serie så kom ju första avsnittet av Top Model All Star igår, och jag tycker det är jätte bra! Såg det med Sandra och väntar tills nästa avsnitt kommer.



// Vilma

Regnigt

Det har regnat fler dagar i streck nu. Man blir sjukt trött av det ju!
Idag var skoldagen sjukt slö!
Först hade vi matematik och sedan kemi och efter det musik som läreren pratade om instrumennten i klassen hela timmen! Sjukt jobbigt när hon bara pratar flera timmar! Men snart ska vi väl börja göra något också. Efter det hade vi hussa tre timmar. Vi lagade scones och det blev väl okej.
Nu chillar jag med Ellen och Sandra.
Planer för kvällen blir troligtvis läxor och ansiktsmask. Skulle någon kväll behöva påta mig up på länk också, men inte vill man ju länka i regn heller så får väl vänta till lite bättre väder.

©Mej

Bilder tagna från veckoslutet som spenderades med Shanti.
Puss från Vilma

Tillbaka!

Jag har inte bloggat på allt för länge! <3 Men nu kommer i.a.f ett inlägg..
Idag var vi till Grantorp med alla sjuor. Sådant som ordnas varje år i högstadiet för sjuor. Det var nästan roligt. Man var med sin klass hela tiden och så gick man till olika ''stationer'' som man skulle sammarbeta på nåt vis.
Idag sen efter skolan så moschade jag lite med Trisse och sen somnade jag.. -.- Suck, mycket läxor+sova efter skolan= inte bra! Nu sitter jag i allafall och kämpar med läxor.
Nu kommer en liten bild boost som ursäkt för att jag inte har bloggat;
Sen var jag också med grannarna och se på tävlingar i Alberga.
Puss/Vilma

Gó natt!

Tutta gott! Är jätte trött -o-



//Emilie :P

Hejsan svejsan!

Nu är jag hos Jennie. Hon hade övernattningsparty från igår till idag. Det har varit riktigt kul. Igår såg vi på film och åt lite snacks. Nu ska jatg nörda mig lite! Så jag hsr alltså inget intressant att skriva. Lite svårt att skriva på morgonen, finns inget att skriva om då :P



//Emilie :P

RSS 2.0